Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 31, 2003

Toch maar niet naar 't museum geweest gisteren. Tijdgebrek was de grootste boosdoener. Bas was overigens wel geweest, zo wist hij gistereavond te melden. Van Vincent een leuk cd'tje gehad van Miranda Sex Garden. Ben daar vanochtend mee wakker geworden omdat tegenwoordig de stereo dienst doet als wekker. Was nog voor Ferdinand (die heerlijk had geslapen in het bed van z'n zus) wakker. Dat was lang niet gebeurt! Heerlijk gegeten gisteren en bedient door een heel leuke ober maar helaas uit tijdgebrek het toetje moeten overslaan omdat ik Eef op tijd bij haar moeder wilde brengen. De moeite bleek helaas voor niets: Buurvrouw M was nog niet thuis... Zij kwam na negenen toen de kaartclub op het punt van beginnen stond nadat zij Fer vergeefs hadden geholpen met de instelling van een computerspel. Op tafel vond ik een briefje van buurvrouw J en haar vriend buurman D met de vraag of ik langs wilde komen. Toen ik rond half tien bij hen was bleken de gordijnen reeds gesloten en blijkbaar ook hun oogleden want alleen een vaag gemompel was de reaktie op mijn kloppen. Na thuiskomst vanmiddag na een ochtendje werken op de SP-fractiekamer en een uitgebreide lunch trof ik buurvrouw P bij de deur en buurvrouw A achter m'n computer. Even later was het feest compleet toen Thura en Noah binnenkwamen. Het ziet er dus naar uit dat alweer m'n middagdutje erbij inschiet vandaag...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!