Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 02, 2003

"It's what you do in life that counts." Dat is het thema van de film "Mr. Rice's Secret" die ik vanmiddag met Thura heb liggen kijken, terwijl de jongsten
dutten en de oudste speelde. Zeker geen onaardige film met een goede rol voor/van David Bowie met een redelijk originele opzet.
Helaas door de soms wat langdradige tussenstukken geen aanrader. Tenzij je een Thura hebt natuurlijk om mee te kunnen kijken...;-)
Ze had een kloppertje voor me gekocht. Lief he? Vanochtend kwam buurvrouw J op haar twee-wekelijkse bezoekrecht visite en het ging errug goed met haar. Eva liet haar zelfs d'r staartjes inzetten! Even later kwam m'n moeder langs. Inderdaad met twee enorme pakken koffie...Beiden zagen ze Fer in de nieuwe trui die hij van buurvrouw M had gekregen. Zij waren koud vertrokken toen Noah's mama langskwam om haar zoon op te halen. Die was nog maar net binnen toen buurvrouw A aanbelde om een houtklem uit te lenen ivm de kapotte lade van m'n klerenkast. In de namiddag hebben we lekker een stukje gewandeld met de kids en kwamen we Roos tegen. Roos is de Transylvanian/Phantom (danseres/entertainer, codenaam "Dodo") die Leon aanwees in m'n Rocky Horror foto-boek en bovendien indertijd een vriendin van Zanne, de "voorloopster" van buurvrouw M. Houden jullie 't nog een beetje bij? Misschien moet ik eea maar 'ns vastleggen in een organogram of zo. Iemand enig idee hoe zulks aan te pakken?
Straks lekker een partijtje kaarten en dan zit dit weekeinde er alweer op. Zoals reeds voorspeld: een lekker rustig wiekentje...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!