Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 28, 2003

"Iedereen die massavernietigingswapens (leuk voor galgje) gebruikt moet worden berecht als oorlogsmisdadiger". Vindt U dat echt meneer Bush? Ooit gehoord van Vietnam (napalm), Hiroshima (atoombom), Nagasaki (idem)? Klik hier voor nieuws over Irak, uit Irak.
Sinds de website van Al-Jazeera vanuit de VS onklaar is gemaakt is het lastig geworden het nieuws te horen uit een andere richting...
Waarom hebben menzen zo'n haast? Vandaag nog bijna van de sokken gereden door een mevrouw die tegen de richting in, op de stoep, met een babietje achterop in een maxi cosi mij tegemoet fietste terwijl ze zat te sms-en. Welk bericht kan er in godsnaam zo belangrijk zijn dat je bereid bent het leven van passanten en bovenal dat van je eigen kind op het spel te zetten? De training ging errug lekker gisteren: m'n conditie is echt vele malen verbeterd. Conditie heb je ook wel nodig om de gang naar de WW te maken.
Mijn hemel: 't is nog zwaar werken ook, dat werkloos zijn. Het blijft vreemd: zes kantjes aan data opgeven terwijl al die gegevens bij hen al bekend zijn. George Orwell was wrong: de werkelijkheid is een stuk erger dan hij had kunnen dromen. Spionage-satellieten, webcams op straat, in de geldautomaat, zenders in mobieltjes, pinpasjes...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!