Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 13, 2003

Het Grote Afscheid Nemen is begonnen. Bij steeds meer collegae dringt het besef door dat ik niet lang meer hun collega zal zijn. dat levert gezellig praatjes op maar ook een beetje raar gevoel...Surftip: boek je hotel via dakloos: je betaalt de normale prijs maar een tweetal daklozenstichtingen ontvangt provisie. Vandaag na het werk gauw Fer gehaald om op tijd bij de V&D te zijn voor onze afspraak met Janinel en de hangmat. Helaas: de hangmatten bleken uitverkocht. Wel werd eea goedgemaakt door de onverwachte aanwezigheid van Gerard, J's echtgenoot (met leuke pretoogjes). We zijn dus maar even naar de kroeg geweest om ons te bezatten. Ze hadden graswodka! Niet zo geweldig als de originele Oekraïnse graswodka waar Marius laatst mee kwam aanzetten maar toch ook zeer smakelijk! Ferdinand was een beetje hangerig en we zijn dus maar snel naar huis gegaan om nog even na te genieten van de ovenschotel die Thura gisteren met liefde voor ons had klaargemaakt. Nog even een stukje Spiderman-video gekeken om ferdinand wat op te fleuren en naar bed. U raadt het al: Ik ga niet naar Pencak vanavond maar lekker cd'tjes uitzoeken.
Dacht even dat buurvrouw A op het werk was vandaag. Het bleek slechts een collega met dezelfde lichaamsgeur. Frapant, niet?
Een moeder van school vertelde nog dat ze gisteren m'n zoon zag lopen en concludeerde daaruit dat de benen onder de badkuip lopend naast hem die van z'n vader moesten zijn! Had voor Ferd nog een kleurboek gekocht van Kikker, een geweldige serie kinderboeken van Max Velthuijs en kwam bovendien in de buurt van het werk Ferry nog tegen, een voormalig werkgeven en zoon van ene Ferdinand...Vermoedelijk beschik ik binnenkort over een schaaktafeltje en die hangmat komt ook vanzelf wel. Als iemand 'm ergens tegenkomt...beschouw dit maar als een oproep. Over oproep gesproken: waar komt gij als lezer dezes vandaan? Wat moet iemand uit Ierland, Brazilië, Canada of Costa Rica met een Nederlandstalig live-log? Hoe geraakte gij aan het adres van dit weblogje en heeft u nog een leuk motto dat ge wenscht te deelen met den weereld?
Laat het weten via m'n gastenboekje en heb fijne dromen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!