Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 09, 2003

Ha! lekker gerepeteerd vandaag. Leon scheen zich ook uitstekend te vermaken maar Fer iets minder. Hij was de hele dag al een beetje hangerig. Vandaar dat het me verbaasde dat hij op de terugweg in de lokale snackgelegenheid zijn eerste priklimonade ooit dronk. Nooit eerder had hij een koolzuurhoudende drank gedronken. Aldaar kwam nog een buurvrouw in geldnood langs om haar nood te laten ledigen. Geen fijn iets, een verslaving...Nog verder op de terugweg kwamen we buurvrouw M tegen met boyfriend en kids.
Nog eventjes staan keuvelen. Inmiddels heeft Thura laten weten dat het resultaat van onze gezamenlijke inspanning van een paar weken terug gereed is. Binnenkort iets afspreken dus. Ben benieuwd. Marieken, de helft van ons regisseurs-duo deed nog haar beklag over het feit dat zij één met name genoemde gast op m'n feestje van twee weken terug niet heeft mogen aanschouwen in uitdagende kledij. Dat was simpelweg omdat ik had nagelaten haar te inviteren. Tsja, je moet ergens een grens trekken. De andere helft van het duo wordt trouwens gevormd door Janine. Voortaan Janinel om verwarring met buurvrouw Janine te voorkomen.
Leek me een goed idee. Vandaag nog de badkuip halen werd logistiek errug lastig dus dat wordt wellicht woensdag.
Lekker weekje weer: maandag karate, dinsdag Pencak, woensdag badkuip (en Thura?), donderdag (Janinel en?) Pencak, vrijdag Eva...Wordt al een beetje moe...Fer heeft intussen z'n huiswerk af en mag dus een computerspel spelen. Straks ga ik ook spelen:
Magic: The Gathering met het kaartclubje. Fijne avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!