Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 24, 2003

Buurvrouw J2 (nee, dit wordt niet hetzelfde stukje als gisteren!) kwam gisteravond nog even langs om terug te brengen wat ze laatst had geleend voor haar performance: een "gettoblaster" (met nieuw kabeltje!), een zaklantaarn (met nieuwe batterijen!) en wat make- up (met.....uh...poederdoosje dat ik niet open kreeg maar zij wel!). Terwijl ik zat te kaarten met Bas en Vincent zat zij te genieten van een bordje minnestrone-soep die zij zelf had bereid. Ze maakte ook nog zelf de pan schoon én het bord en bovendien liet ze haar shawl achter. Lief he? Onderweg naar het werk zag ik nog Eva lopen. Nee, niet m'n dochter maar een jongedame met wie ik ooit een hotelkamer in Parijs heb gedeeld terwijl m'n moeder en m'n beste vriend een andere kamer deelden. Nog immer slaat m'n hart een slagje over als ik aan haar denk. *Zucht* Zij is een aantal jaren terug bij mij in de straat komen wonen...Zie je nou wel dat 't niet aan mij ligt!? De Grote Complot-theorie is voor mij dan ook geen theorie. Buurvrouw J kwam Ferd nog ophalen van karate zodat wij gezamenlijk naar huis liepen waar even later buurman D langskwam om te zien of alles goed was gegaan met het bezoekje van zijn vriendin aan mijn zoon. Fer zit lekker te genieten van een broodje ei en ondertussen te kijken naar een video van Ti-Ta Tovenaar
in het kader van zijn opvoeding. Ondertusen heb ik het vijver-pomp filter verwisseld, m'n administratie verwerkt, m'n schoenen uitgetrokken en de vuilniszak verwisseld. Tsja, het wordt allemaal wat proppen met je tijd als je eerst tien voor acht thuiskomt en je je kind toch op een redelijk tijdstip in bed wilt hebben.
Voor de liefhebbers: hier een blogger uit Irak, gevolgd door een welgemeende fijne avond-groet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!