Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, februari 27, 2003

Was nog niet binnen toen ik al bezoek kreeg van Leon, vriend van buurvrouw J2. Hij wilde iets meer weten over Rocky dus liet ik hem m'n Rocky Horror foto-album zien. "Die ken ik" zei hij en wees op één van de Transylvanians van indertijd...Hij stond op 't punt van vertrek toen buurvrouw A ff langskwam voor een praatje, een cd'tje van Bowie ophalen dat ik voor haar had gebrand en een stukje
werken aan haar scriptie. Tsja, ADSL versus telefoonmodem...We stonden op't punt even de tuin in te gaan toen buurvrouw J langskwam om een afspraak te maken voor zondag en een tientje te lenen. Intussen heb ik lekker m'n was kunnen wegstrijken en -vouwen en heeft de buurvrouw m'n muizenlokdoosje achter de plafondplaten geplaatst. Als't goed gaat dus binnenkort geen herrie meer! Een collega vertelde nog dat zij mij eigenlijk wel op het eerste verjaarsfeestje van Medusa had verwacht. Toen ik haar vertelde dat ik afgelopen zaterdag al een feestje had en daaraan toevoegde (in bedekte termen want er waren mensen met een zwak hart binnen gehoorsafstand) wat er zoal geschiedde begreep ze wel waarom ik niet geweest was...Ferd is vandaag met de opvang naar Spykids geweest en ik vroeg hem wat hij er van vond: "2 vond ik avontuurlijker maar deze was ook wel aardig." Heb je't ooit zo zout gegeten?
Ben gisteravond door de moeder van m'n peetzoon uitgenodigd een weekendje langs te komen in Spijkenisse.
Misschien geen slecht idee, een beetje rust...;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!