Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, februari 14, 2003

Hoorde vandaag van onze penningmeesteres dat de Rocky Horror Show morgen in Tiel is te aanschouwen. Helaas kan ik dan niet ivm een optreden tijdens Trance Energy in Utrecht. Volgende keer beter...Vanmiddag was Thura hier met haar zoontje Noah. We zijn gezellig naar de fietswinkel geweest voor een nieuw fietszitje en dito helm. Daarna heb ik haar nog chocolade-mousse gevoerd en zijn moeder en zoon ff in m'n huis gebleven terwijl ik Ferd ging ophalen. Terwijl ik Thura later assisteerde bij de montage maakte ik kennis met Janine, een nieuwe buurvrouw, potentiële oppas, performance artist en leverancier van Rocky Horror Clubleden. Jawel...wéér een buurvrouw...;-)
Janine (ik zal haar gemakshalve voortaan "buurvrouw J2" noemen...) maakte net aanstalten te vertrekken als de trotse bezitter van mijn oude latex Live Roleplay-harnas en staf toen buurvrouw A thuiskwam en meteen maar gezellig bij ons bleef eten omdat de spinazieschotel toch vrij groot was uitgevallen. Zij had erg veel last van haar rug en gelukkig heb ik door wat massage de pijn een beetje kunnen verlichten...
Morgen naar de kapper, m'n zoon bij z'n oma "dumpen" en naar de Dam. Vroeg in de avond wordt ik opgehaald voor de gig en 's nachts/'s ochtends thuisgebracht. Vervolgens de volgende morgen vroegt Fer ophalen vanwege het op tijd thuis moeten zijn voor de komst van buurvrouw J. Daarna wordt het logistiek lastig omdat Fer een verjaarsfeest heeft vanaf één uur en ik half één op het Amstelstaion wordt verwacht om samen met Janine (ja, ik weet 't: ook een Janine maar geen buurvrouw! Toevallig.) de reis te aanvaarden naar zuid-oost voor de RHPS-Cast bijeenkomst die waarschijnlijk wordt verschoven naar volgende week...Bovendien staat de bijeenkomst gepland tot 17.00uur en het verjaarsfeest tot 16.30uur...
Wie dit nog kan volgen mag't mij uitleggen want ik weet 't ff niet meer. Oftewel...Wat roept iemand die in het water valt en bedenkt dat-ie niet kan zwemmen?.......Juist. HEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUPPPPP!!!!!!!!!!!!!
Hoeveel Valentijn-kaarten hebben jullie gehad? Ik niet één...*Snif*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!