Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, februari 26, 2003

Dat wordt lekker slapen vanavond: verse lakentjes! Intussen is Ferdinand een tand kwijt, is m'n petekind telefonisch onbereikbaar
en staat dit blogje aangemeld bij een site voor en door vaders.
Hoewel ik er graag bij was geweest gisteren is't me wéér niet gelukt om bij de herdenking van de februaristaking te zijn.
Oorlog blijft een constante dreiging zolang mensen als George W. het voor het zeggen hebben in de wereld. Wie heeft die idioten
zoveel macht gegeven en hebben zij "Bowling for Columbine" gezien? Hebben zij enig idee wat zij ons aandoen en onze kinderen nalaten? Lezen zij wel eens berichten van bijvoorbeeld Antenna, Hogerhand of Indymedia? Soms vraag ik me af of het zin heeft hen op zulke sites te wijzen, want kunnen ze eigenlijk wel lezen? Je zou toch denken van niet. Het is dat of ze negeren doelbewust rapportages die aantonen dat hun favoriete manier van handelen de wereld niet verbetert.
Nog even en ook het geduld van "gewone" mensen is op en dan gaan ook zij wellicht vinden: "Wie niet horen wil, moet voelen."
Welterusten, meneer de president. Slaap zacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!