Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 20, 2003

Was gezellig vanmiddag bij Sharon. Het duurde even maar na een half uurtje of zo speelde ook Eva leuk met Sharon's dochter.
Heerlijk geluid toch, kinderlach. Lucebert zei't al:"Kind'ren buiten verminken de stilte/Oh, bemin'lijk litteken". Zoals ze gisteren samen zo'n lol hadden onder de douche. Of vanochtend, zomaar om niets. Dan vraag ik mij wel eens af: waarom laten we niet de Partij van de Toekomst een tijdje regeren? Niet erg realistisch, akkoord.
Maar uren van je tijd opofferen aan het volgen van debatten warvan je zeker weet dat ruim de helft van de gesproken woorden gelogen is? Kijken naar een serieus gebracht onderwerp in het acht-uur journaal waaruit blijkt dat een aantal hoogwaardigheidsbekleders op
kosten van de staat hun dode voorman bezoekt? Of misschien toch maar een serieuze poging wagen iets aan de huidige ellende te
veranderen en SP gaan stemmen? Wie het weet mag het zeggen...
Zo. Eva is terug naar buurvrouw M; Fer ligt te maffen en ik ga lekker slapen in de wetenschap dat m'n nieuwe Magic-deck enige aanpassing behoeft: ben vanavond behoorlijk ingemaakt door met name Bas en Vincent...:-(
Iets wat écht treurig is: een goede vriend van bekenden van mij is vrij plotseling overleden. Zet je toch weer aan het denken.
Toch (of juist daarom) blijft mijn motto: Momento Diem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!