Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 18, 2003

Ben vanavond maar niet naar het verjaarsfeestje van Sharon geweest. Beetje rust inbouwen voor mezelf en de kids. Al werd ik even verleid doordat Sharon mij vertelde welke dames zouden blijven overnachten...;-)
Gewoon gezellig dagje met de kids en goede vriend Erwin. Naar de Free Record shop geweest om een chips-kortingskaartje
in te wisselen tegen een computerspel voor Fer, een videoband voor Eef en een cd'tje voor mezelf. Ook nog ff langs
het nieuwetijds-winkeltje geweest voor wat wierook, kaarzen en een flirt met de Poolse eigenares die het erg leuk vond dat ik haar een Gelukkig Nieuwjaar toewenste in het Pools. Daarna lekker broodjes gegeten, Eva in bed gelegd voor haar middagdutje en toegekeken hoe Erwin het erg moeilijk had in zijn ("Erwin, wat dacht je van een) potje schaak tegen mijn zoon. Over Fer gesproken:
Lopen we op een gegeven moment langs de waterkant, trekt hij een kort sprintje om mij en z'n zus zodat hij tussen haar en de waterkant inloopt:"Zo, nu kan je niet in het water vallen en als je er toch in valt spring ik er achteraan om je eruit te halen."
Wat een moordjoch! Zojuist de 1000 meter sprint van de dames bekeken. Ik mis toch wel m'n favorieten: Barbara de Loor en Emese Hunyady. Morgen toch maar naar Sharon voor de Rocky Horror Cast-meeting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!